Lad Anlægsservice klare din

Træterrasse & carport


Tid til ny carport eller skur?

Når haven skal omlægges, har vi ofte oplevet at kunderne har efterspurgt trækonstruktioner som carporte, skure, legehuse, træterrasser med mere. Derfor har vi i adskillige år haft erfarne tømrere ansat i Anlægsservice. På den måde sikrer vi os, at de kunder, der efterspørger løsninger udført i træ, får den bedst kvalificerede hjælp overhovedet muligt.

Har du brug for etablering af en carport til bilen eller et skur til haveredskaberne, har du to muligheder hos os. Du kan købe en færdig løsning, som vi sætter op for dig, eller vi kan hjælpe dig med at designe løsningen helt efter dit hovede, og lade os bygge det fra bunden. Gennem vores talrige samarbejdsaftaler, har vi mulighed for at indkøbe materialer til en favorabel pris, som selvfølgelig kommer dig som kunde til gode.

Der findes hverken minimum eller maksimum størrelse når det kommer til konstruktion af skure og carporte. Vi kan bygge det hele, så det lever 100% op til dine forventninger.

Lad os bygge din nye træterrasse

Har du et specifikt design til din nye træterrasse i tankerne, eller har du brug for hjælp til at få ideen ned på et stykke papir, så du kan gøre dine drømme til virkelighed? Vi står klar til at hjælpe dig, så du ender med en løsning der møder dine behov, og gør de varme sommeraftener ude i haven helt perfekte.

Du har selv mulighed for at komme med ind over beslutning af byggematerialer, så træterrassen bliver lige som du ønsker det. Er du mere til, at vi kommer med et udspil, du blot skal godkende, kan vi også sagtens finde ud af det.

Kontakt os via kontaktformularen her på siden, eller ring til os på telefon 22 14 54 00. Vi glæder os til at være med til at gøre dine drømme til virkelighed.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.