Lad Anlægsservice klare dit

Tømrerarbejde


Vi klarer totalentreprisen på dit haveprojekt

Vi tilbyder at stå for totalentreprisen, når du skal have anlagt en helt ny have.

Hvad enten det er anlægning af en helt ny have, eller en total ændring af din eksisterende, kan vi være behjælpelige. Igennem tiden har vi anlagt adskillige haver i forbindelse med nybyggede huse, og vi har efterhånden en hel del erfaring at trække på. Derfor er vi en solid samarbejdspartner i forbindelse med dit haveprojekt ved dit nybyggede hus, eller en nytænkning af din eksisterende have. Vi har en masse løsningsforslag til dig, og vi er altid meget åbne for dialog, så vi sikrer os, at vi får skabt lige netop din drømmehave.

Forskellige fagmænd til forskellige opgaver

Hos Anlægsservice har vi både brolæggere og anlægsgartnere ansat, hvilket gør os i stand til at klare hele opgaven med anlæg af din nye have, uden at du skal koordinere forskellige typer af håndværkere. Er der brug for at blive ført strøm til eksempelvis lamper eller havedam, har vi mulighed for at indkalde elektrikere.

Har du brug for et tilbud på en totalentreprise med anlæg af helt ny have, inkluderer vores tilbud hele løsningen – inklusiv eventuel assistance fra andre faggrupper. Få et tilbud på en totalentreprise ved at kontakte os på telefon 22 14 54 00, eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.