Lad Anlægsservice klare dit

Hegn


Etablering af hegn

Efter mere end 20 år i branchen vil vi vove at påstå, at vi har en stor og alsidig erfaring at trække på. Dette gælder både alle typer havearbejde, og i forbindelse med etablering og opsætning af hegn. De mest populære hegnstyper er pladehegn, klinkehegn og raftehegn. Hvad enten du har set dig lun på et raftehegn af rundstokke med eller uden bark, et pladehegn, klinkehegn eller noget helt andet, er vi leveringsdygtige.

Har du særlige ønsker til materialer, udseende eller andet, tager vi gerne en dialog om det, så du får det hegn du lige går og ønsker dig.

Garanti på alt udført arbejde

Vi garanterer at alt hegn, der er leveret og opsat af os, er af allerbedste kvalitet, og det er dermed så modstandsdygtigt i forhold til vind og vejr som muligt. Alt arbejde med hegn er naturligvis dækket af de 2 års garanti vi giver på alt udført arbejde.

Har du spørgsmål vedrørende dit nye hegn, eller leder du efter en sparringspartner til at hjælpe dig med den bedste løsning, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld en kontaktformular her på siden, eller ring til os på telefon 22 14 54 00.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.