Havearbejde i topkvalitet

Har du brug for hjælp til at få haven på ret køl igen? Med over 20 års erfaring i branchen, har vi set det meste, og der er ikke den have eller det udendørsareal, som vi ikke kan få til at stråle igen. Vi har erfaring med alle typer havearbejde, i stor såvel som lille skala.

For rigtig mange haveejere er haven deres stolthed, og det er det første både de og deres gæster ser, når de kommer forbi. En flot have kræver løbende havearbejde, hvilket både er hårdt fysisk arbejde, og kræver en stor mængde tid. Heldigvis er der hjælp at hente.

Kontakt os for et tilbud på din opgave

Vi tager os af alt forefaldende havearbejde, og vi klarer alt fra havefræsning, anlæg af græsplæner i form af såning af græs eller lægning af rullegræs, til hækklipning, beskæring og fældning af træer, græsslåning og plantning og klipning af hække, lægning af sten, etablering af træterrasser – og meget mere.

Det eneste du skal bekymre dig om er at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på at få din have på ret køl igen. Så klarer vi resten! Du kan kontakte os på telefon 22 14 54 00 eller udfylde en af kontaktformularerne her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

I 2018 blev vi af kunderne kåret som årets bedst anbefalede anlægsgartner. En pris som vi er enormt stolte af, og som vi arbejder hårdt på at blive ved med at leve op til i fremtiden!

Anlægsservice

Anlægsservice
CVR: 21081841

Adresse

Skovhusvænget 33
4632 Bjæverskov