Lad Anlægsservice klare dit

Græs


Rullegræs

Har man fået bygget et nyt hus, eller skal man have anlagt en helt ny have, foretrækker mange haveejere at reservere et stykke til græsplæne. Ved anlæg af en græsplæne benyttes forskellige metoder – græssåning eller rullegræs.

Forskellene på de to metoder er økonomi og varighed. Uanset, hvilken metode du vælger, vil du ved jævnlig pleje af plænen få det samme resultat: en god og solid græsplæne, der kan holde til at være aktivitetsunderlag for børn, og som kan modstå vind og vejr.

Vælger man rullegræs, kommer vi ud og forarbejder jorden, lægger ruller af græs herpå og tromler. På meget få dage kan du have en færdig græsplæne, der er klar til at danne underlag for leg og udendørs aktiviteter.

Græssåning

Vælger man at få sået sin græsplæne, er det billigere, end at få lagt rullegræs. Dog skal man være opmærksom på, at det tager 3-5 måneder at gro en græsplæne, afhængigt af underlaget samt vind og vejr.

Har du planer om selv at så din græsplæne uden hjælp fra professionelle, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken græstype du vælger. De hurtigtvoksende typer når ikke at optage så meget næring som de langsomtvoksende, hvilket resulterer i en mindre slidstærk græsplæne.

Kontakt os i dag for et tilbud på anlæg af din nye græsplæne. Udfyld en kontaktformular her på siden, eller ring til os på telefon 22 14 54 00.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.