Lad Anlægsservice klare din

Belægning


Skil dig ud fra mængden med en unik belægning

Fliser og belægning er en af de måder, hvorpå man kan skille sig ud fra mængden på vejen, og give sin grund et helt unikt udseende.

Hos Anlægsservice har vi både uddannede brolæggere og anlægsgartnere ansat. Udover havearbejde, løser vi alle typer belægningsopgaver, og med alle typer sten.

Herregårdssten har altid været meget populære blandt husejere. Det har vi tydeligt mærket i Anlægsservice, hvilket har resulteret i, at vi har et utal af opgaver med at anlægge indkørsler, stier, terrasser og lignende bag os.
Udover at være yderst erfarne i brugen af herregårdssten, har vi naturligvis også erfaring med lægning af mange andre typer af sten. Blandt andet betonfliser, granitfliser, sandstonefliser, keramiske fliser, almindelige betonfliser og marmorfliser.

Kontakt os for vejledning og tilbud

Har du brug for hjælp til design af den belægning du skal have lagt, er vi klar til at hjælpe og rådgive. Det aller vigtigste for os er, at du bliver glad og tilfreds med det endelige arbejde. Og vi strækker os langt for at sikre os, at det sker.

Igennem vores talrige samarbejdsaftaler er vi i stand til at skaffe materialer til en favorabel pris, hvilket selvfølgelig altid kommer dig, som kunde, til gode.

Det er også en mulighed, at du selv indkøber sten eller fliser, hvis du har noget helt særligt i tankerne, og at vi udfører selve arbejdet med at lægge dem for dig. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 22 14 54 00, eller udfylde en kontaktformular her på siden med info om den opgave, som du gerne vil have et tilbud på.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.